4 min read

Listn en Brabant+: gebouwd vanuit gebruikersbehoefte of bedrijfsbehoefte?

Listn en Brabant+: gebouwd vanuit gebruikersbehoefte of bedrijfsbehoefte?
Foto: Kelly Sikkema / Unsplash

Dit is inmiddels de achtste vrijdageditie van mijn nieuwsbrief. Tot nu schreef ik steeds één extra stuk per week dat in deze nieuwsbrief terechtkwam, maar ik wil graag nog wat meer bieden. De uitdaging is dat ik eigenlijk mijn reguliere nieuwsbrief op maandag niet wil uitkleden om deze nieuwsbrief uit te bouwen, dus het is nog een beetje zoeken.

Deze keer experimenteer ik met het delen van links naar achtergrondstukken. Ik ben benieuwd of dit is iets wat je interessant vindt, dus laat het me vooral even weten via een reply op deze mail.

Komende week ga ik met vakantie, waardoor er geen nieuwsbrief op vrijdag verschijnt (zie ook het publicatieschema). Maandag ben ik er wel gewoon


1. Listn en Brabant+: gebouwd vanuit gebruikersbehoefte of bedrijfsbehoefte?

Iets meer dan een jaar geleden startte de FD Mediagroep met het podcastplatform Listn. Op deze site kon je een selectie van zakelijke podcasts vinden, verzameld door curatoren. Waarbij podcasts tot op afleveringsniveau getipt worden.

Afgelopen week ging Listn alweer offline. Onder meer Adformatie heeft gevraagd waarom, maar de FD Mediagroep heeft daar geen antwoord op gegeven. Het stoppen is niet aangekondigd en gebruikers van de site moeten het doen met één zinnetje: "We hebben besloten de activiteit van Listn te stoppen."

This post is for paying subscribers only