2 min read

Nieuwsapps zouden lezers er op hun verzoek bij moeten halen als nieuws zich ontwikkelt

Nieuwsapps zouden lezers er op hun verzoek bij moeten halen als nieuws zich ontwikkelt
Foto: Kelly Sikkema / Unsplash

Nieuwsapps zouden lezers er op hun verzoek bij moeten halen als nieuws zich ontwikkelt

Voor verschillende nieuwsmedia heb ik in het verleden nieuwe functies voor nieuwssites en -apps bedacht. Sommigen haalden het product uiteindelijk, sommigen niet. Die laatste zijn stiekem het interessantste, want ik heb dus wat ideeën in mijn hoofd die deels ook al getest zijn met gebruikers, maar het levenslicht niet hebben gezien. Eén daarvan wil ik met je delen, omdat ik ervan overtuigd ben dat het een goede manier is om het publiek beter te voorzien in hun behoefte.

This post is for paying subscribers only