8 min read

Het is bijna onmogelijk om van betalen voor podcasts iets normaals te maken

Iedereen in de industrie wil dat het betalen voor podcasts gebruikelijker wordt, maar het blijkt onmogelijk om dit op een gebruiksvriendelijke manier te realiseren.
Het is bijna onmogelijk om van betalen voor podcasts iets normaals te maken
Foto: Jukka Aalho / Unsplash

Deze week is de periode van de vele feestdagen weer begonnen. Gisteren voelde daardoor als een maandag, terwijl het nu alweer woensdag is. Ik merk bij mij altijd dat het vooral voor veel chaos zorgt, omdat mijn werk wel gewoon gedaan moet worden. Zo moest ik er bijvoorbeeld voor zorgen dat er nu gewoon een verse nieuwsbrief verschijnt. En dat is gelukt! Ik wil het met je hebben over:

  • Waarom betalen voor podcasts maar geen gemeengoed wordt.
  • Stemkloontools zijn misschien wel de gevaarlijkste vorm van generatieve AI op korte termijn.

This post is for paying subscribers only